Neuroleptické fórum - psychiatrická konzultace online, recenze drog

Nespavost mě v poslední době trápí, cítím se unavená, ale spánek nepríde, možná existují nějaké lidové léky na tuto onemocnění nebo dobré léky s minimem vedlejších účinků a že neexistuje závislost a to opravdu funguje.

Zdravé tělo potřebuje 8 hodin spánku. Pokud nejste rušeni a nerušíte různými problémy, proveďte fyzické cvičení. Nejlepší čas pro trénink od 18 do 19 hodin a dát vše nejlepší. To je užitečné a tělo bude potřebovat spánek, aby se zotavilo.

Pokud vás někdo znepokojuje, vypijte tabletu valerianu před spaním.

Spací pilulka Bristol-Myers Squibb Donormil - recenze

Nejlepší prostředky ze sloupců. s malou nevýhodou

Už dávno jsem začal užívat pilulky tohoto druhu. Trochu daleko od tématu: nespavost, nikdy jsem netrpěl a takový dárek (ve formě nespavosti) byl jako železnice nad hlavou. Po pracovním dni jsem opravdu chtěl mít dobrý spánek, nicméně moje mysl a tělo, zdánlivě, nesdíleli něco a rozhodli se, že mě nebudou spát.

Začalo to neškodně: spát v 11-12 hodin, hodil jsem hodinu a nějak zázračně usnul. Pak se noční zkroucení začalo trvat půl až dvě hodiny. Nakonec jsem ticho "ne na jedno oko" seděl až do půl čtvrté ráno, šel do postele dvě hodiny a pak šel do práce.

Nejdřív mě to moc nezneklidňovalo - odpoledne jsem se cítil v pořádku, večer také, ale po chvíli začala hlava mou hlavou, všechny moje klouby bolely z toho, co jsem mohl říct, že je neustále v pohybu.

S příchodem těchto příznaků jsem stále našel čas a přišel na neurologa při přestávce na "kolega workshopu". Obdržel jsem od něj obzvlášť cenné pokyny, že se večer nedalo sledovat televizi atd. Ujistěte se, že ventilaci místnosti, spát v pohodlném oblečení, změnit polštář, dobře, a další drobnosti. V zásadě jsem to udělal nejdůležitějším pokynům, jediný doplněk, na doporučení lékaře, se snažil jíst několik lžiček medu před spaním.

O čtyři dny později si uvědomil, že účinek je nulový, požádal jsem o sedativu nebo spací prášky. "Báječný" doktor mě poradil s Phenibutem a zapomněl na spací prášky. Oni údajně způsobují jedno poškození a neexistuje žádná taková spací pilulka, která by v mém případě pomohla usnout.

Přinesl fenibut. Pouze gag reflex při jeho použití. Po něm jsem přestal spát úplně.

Nakonec jsem se pevně rozhodl - budu vypít prášky na spaní. Nezajímalo mě, jak tvrdě a zdravě budu spát. Lékárna byla pouze Donormil. Vzal to.

Večer jsem sledoval televizi, pil čaj (který mi lékař doporučil, abych neudělal), maloval nehty. Půl hodiny před spaním si pil jednu pilulku. Ihned se mi líbilo, že tablety jsou malé a pohodlné na polykání. Ano, a bublina potěšena, nic neotáčejte, nezakládejte, atd.

Čekala jsem trochu a uvědomila jsem si, že stále nechci spát. Byl jsem naštvaný, rozzlobený, myslel jsem si, že to také nefunguje, přestože došlo k trochu uvolnění. Pokládejte se jako obvykle a přečtěte si. hle, a hle Nikdy jsem si nevšiml, jak jsem usnul.

Druhý den jsem také vzal Donormil a dospěl k následujícímu závěru: z této drogy není ospalost, nicméně stačí jen položit pod teplou deku a zavřít oči - téměř okamžitě usnete a spíte zdravě.

Důležitá pro mě byla také skutečnost, že nebyly žádné těžké sny (takové věci se staly po užívání takových léků, uklidňující a při anestezii (protože pracuji v nemocnici - opakovaně jsem viděl a slyšel nepříjemné důsledky těžkých snů)). Ale přesto jsem našel nějaké malé nuance: ráno se cítím neuvěřitelně žíznivě a pokud se náhle dostanete z postele, budete mít mírný závrat a trochu rozptýlení.

Vzal jsem drogu asi pět dní. Během této doby jsem spal, zdá se, pár týdnů předem, zbavil se nespavosti (více než měsíc). Závislost na drogu není získána, která se nemůže radovat.

Po prvním způsobu podání asi 4 měsíce uplynulo, během této doby jsem nezaznamenal žádné zvláštní problémy se spánkem, i když nebudu lhát, po celou tu dobu jsem pil asi 5 tablet.

Obecně chci dodat, že pokud máte problémy se spánkem, pak je tato droga pro vás)

Shiza.Net: Schizofrenie Forum - léčba komunikací

Fórum pacientů a pacientů bez schizofrenie F20, MDP (BAR), OCD a dalších psychiatrických diagnóz. Svépomocné skupiny. Psychoterapie a sociální rehabilitace. Jak žít po psychiatrické léčebně

Drogy proti silné nespavosti

Drogy proti silné nespavosti

The Lenochka Zpráva »01/26/2014, 10:53

Psychóza uplynula. Zůstala silná nespavost.
Snažil jsem se:
1. Ludimoil - nepomůže
2. Mirtazapin - nepomůže
3. melatonin - nepomůže
4. Propazin - pomáhá, ale zpomaluji to celý druhý den v minimální dávce
5. Phenozepam pomáhá, ale celý další den je pro něj těžké uvažovat, projde pouze večer. Ano, a trvá dlouho, že to nemůže.
6. sibazon - jako zrno slonů.

Kdo jiný užívá pilulky na nespavost?

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Zpráva Lenochka »01/28/2014, 12:23

Chlorprothixen to zkusil. Spím na tom. Ale druhý den zpomaluji. V minimálním dávkování.
P.S. Obecně platí, že jsem velmi brzděn, ale NL, dokonce i z malých dávek. Dobře cítím pouze na 100 mg solean nebo sulpirid, podporující dávkování.

A zkusím sanwal, díky.

Přidáno po 2 hodinách 15 minutách 12 sekundách:
Přečtěte si popis lékárny sanval. Může být použito maximálně 4 týdny.
A mám po psychóze nespavost. A ona může trvat déle.

Nabídněte, prosím, přípravky, které je možné používat po dlouhou dobu.
Děkuji.

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Zpráva Lenochka »28.1.2014, 22:30

Ahoj, lesklý kuzdra!
Dlouhou dobu se s tebou nesetkávám

Dnes se snažím spát na lerivone a pak uvidíme.
Chtěl jsem zkusit alprozolam, ale to bylo raskupili po celém městě. Zkouším to tady, na fóru, od někoho = něco koupit.
A na chlorprothixenu, při minimálním dávkování, silně zpomaluji, například knihu neumím číst.

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Zpráva Lenochka »01/30/2014, 15:45

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Zpráva Ranger "01/30/2014, 15:55

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Zpráva Lenochka »01/30/2014, 17:09

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Poselství Charlotte "01/30/2014, 21:10

A jak dlouho přestali pít NL? I já jsem byl mnohokrát v odpuštění bez drog, ačkoli někdy zpočátku došlo k nespavosti po zrušení NL, ale pak postupně zmizí. Při velmi silné nespavosti jsem občas pomohl vypít skromnou dávku NL na noc (asi čtvrtina minimální dávky séroquelu) - a o hodinu později jsem byl srazen jako slona.

Navíc, jak jsem vám předtím napsal, je nutné jít spát včas - v 9-10 hodin, a nikoli u 12. V opačném případě narazíte na celý denní cyklus spánku a bdění. Dokonce i když se necítíte ospalí ve dnech 9-10, stále si ležet a pokoušíte se spát - tělo se postupně na to zvykne. Také mi pomáhá snížit teplotu v místnosti a přečíst si na noc něco historického.

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Zpráva Lenochka »01/30/2014, 21:38

Charlotte, před měsícem jsem přešel na udržovací dávku Soleana.
Snažil jsem se pít minimální dávky nočního NL. Ale všichni mě zpomalí příští den, i při nejnižší dávce!

Když půjdu do postele v 9-10, pak vstávám v 6 hodin ráno.

Já také vysílám pokoj před postelí.

Tady na fóru mnozí lidé píšu, že po psychóze byl spánek na chvíli narušen.

Snažím se teď vyzdvihnout snovou knihu a když můj akupunkturní reflexolog skončí z dovolené, půjdu k ní.

Re: Přípravy proti silné nespavosti

Poselství Charlotte "01/30/2014, 10:39

Pokud jste se dostali z NL před měsícem, pak je vaše nespavost normální. Mnohokrát jsem napsal, že NL má velmi dlouhý "abstinenční syndrom", někdy to může být i několik měsíců. Faktem je, že všechny NL blokují dopaminové receptory na neuronech, proto při přijímání NL neurony přizpůsobují a rozšiřují nové receptory, tzv. "farmakologická tolerance". Pak, když náhle přestanete pít NL, blokované receptory se odblokují a nové receptory se zvětšují - takže se receptory příliš mnoho a tok dopaminu stoupá náhle, vyšší než normálně, což způsobuje známky zvýšeného dopaminu - první nespavost, pak rušivé "zajímavé" myšlenky ", a pak může případ dosáhnout mania a psychózy, pokud se zvýší nespavost a posedlost. Pokud však můžete potlačit posedlosti a přinutit se spát (nejméně 8 hodin denně), pak postupně odstraní neurony další receptory a mozku se vrátí k normálu. Přečtěte si další informace zde: http://www.schiza.net/viewtopic.php?p=164142#p164142

Stručně řečeno, i když máte trpělivost, trváte ještě několik měsíců, snažte se spát po dobu 8 hodin a zastavení obsedantních "zajímavých myšlenek" - pokud uspějete, postupně "abstinenční syndrom" a nespavost procházejí sami. A pokud se zvětší, pak bez příliš velké hrdosti znovu začne pít NL v noci v nízkých dávkách, jinak se opět objeví mánie a psychóza.

A přesto se snažte jít nejméně ve dnech 10-11, protože teď se stáváte "normální" a je zcela pravděpodobné, že se budete postupně znovu spát ve stejnou dobu jako všichni "normální" lidé. A když se probudíte v 6, pak vstanete a podniknete nějaký obchod a druhý den se pokusíte opět spát do 10-11. Myslím, že postupně váš mozog bude pokračovat v normálním rozvrhu a přestanete se probouzet na 6.

Recenze: Sleeping pills Donormil - Pilulky pro nespavost nejsou návykové.

Tyto léky jsou doporučovány v lékárnách. A já jsem šel do lékárny jen na lék na nespavost. Můj brat měl potíže s spánkem dříve, ale jakmile se počítač objevil, přestal spát vůbec.

Pokud sedí u počítače v průběhu dne, pak není nic, ale pokud je před spaním, pak celou noc bude volat na sebe, měřit jeho tlak. Napijte zelený čaj, pak kávu. V důsledku toho ráno usínat. A celý den, pak zlomený, s červenými očima.

Neodpovídá na rady odborníků, aby zjistil příčinu nespavosti. Přivést ho do nemocnice není možné, stejně jako mnoho mužů.

Rozhodla jsem se, že mu pomůže dokonce i s pilulkami na poruchy spánku. Donormil má hypnotický, sedativní účinek, snižuje dobu usínání, zvyšuje dobu trvání a kvalitu spánku, aniž mění fázi spánku.

Koupil jsem tyhle pilulky asi před rokem, ještě se s ním ještě neskončili, jen pije Donormil, když se nedokáže vyrovnat se spánkem. A s důvěrou můžeme říci, že nejsou návykové.

Odpovídá jim dobře, dobrý spánek v ranních hodinách žádné známky, jako od jiných hypnotik (červené oči nebo sucho v ústech). Jediná věc, která je napsána v pokynech, trvá 15 minut před spaním. Ve skutečnosti je lepší hodinu před spaním.

Přestože jsme všichni jiní a činnost drog vnímá různými způsoby. Je lepší pečlivě číst instrukce. Donormil je vhodný pro použití na vyžádání. V životních situacích, vzrušení, úzkosti, obavách a stresu nestačí. Ráno pracovat a spát nepůjde. Donormil může pomoci zde.

Recenze pacientů na účinné léky na nespavost

Tvrdá práce, stresující situace, špatný způsob života - všechny tyto faktory vedou k narušení lidských biologických rytmů. V důsledku toho se může vyvinout patologický stav, jako je nespavost. Jak se vypořádat s tímto jevem a jaké léky pomáhají normalizovat spánek, podněcují přezkoumání léků na nespavost.

"Dobré odpoledne. Nedávno neurolog napsal Imovan za chronickou nespavost. Předchozí přípravky mi nepomohly, všechny byly OTC: Novo-Passit, Sonmil, Pasiflora, Dormiplant.

Imaovan lze zakoupit pouze ve státních lékárnách na předpis, v běžných případech se to nedá nalézt. Cena je 275 rublů. Když jsem četl pokyny, byl jsem šokován vedlejšími účinky: amnézie, anafylaktické reakce, halucinace, nevhodné chování.

Ale naštěstí se mi nedělo nic negativního. Lék narazil na mou chronickou nespavost, spal jako dřevo. Někdy tam byly noční můry (mimochodem, to je naznačeno v postranních liniích) a cítil jsem mírný abstinenční syndrom. "

"Problémy s usínáním začaly dávno. Obviňoval jsem ji ze stresu a nervózní práce. Ale jak se ukázalo, nespavost se objevila kvůli hypertyreóze štítné žlázy. Toto onemocnění nastává, když štítná žláza vylučuje příliš mnoho hormonů.

Melaxen mi pomáhá normalizovat spánek. Vezmu si jen 1 tabletu před hodinou a spím. Dokonale normalizuje biologické hodiny, zatímco se sám probudím 10-15 minut před zvonovým zvoncem.

Nelíbí se mi, že droga je drahá, protože balení (24 tablet) musí dát téměř 600 rublů. Věřím však, že kvalitní léky nemohou být levné. Obávám se, že si na to zvyknu, a tak jsem si udělal přestávky při užívání Melaxenu. Piju 2 týdny, pak stejnou přestávku. Ve chvílích přestávek, samozřejmě, horší, ale ne stejným způsobem jako před spaním. "

"Když jsem si uvědomil, že procházení obtížného období života s použitím populárních receptů nebude fungovat, rozhodla jsem se uchýlit se k použití těžkého dělostřelectva. Otočil jsem se k psychoterapeutovi a dostal předpis na Fenazepam.

Zpočátku jsem přišel s lékařem s problémem přetrvávající nespavosti na pozadí nervového selhání. Mohl bych celou noc ležet, když jsem měl oči otevřené před poplachem, a pak, jako zombie, chodil jsem celý den. A tak šest měsíců.

Z Fenazepamy spánek je velmi silný, vyrážka sto procent. Přestože je potrestán, je zpomalen duševní činností, způsobuje ospalost a otupuje emoce (je důležité dodržovat režim dávkování). Ale pokud zvážíme specifický problém poruchy spánku, pak droga si zaslouží pevné pět! Před spaním užívám polovinu tablet. "

"Dobrý den! Abych dobře spal, vypi pilulky. Vzhledem k ceně drogy a její účinnosti je pro mě to nejlepší lék na nespavost, kterou chci věnovat mé recenzi.

Za prvé, tento nástroj je levný, asi 280 rublů na balení 30 tablet. Za druhé, spací tabletka rychle funguje, spánek se objeví během 40 minut. Za třetí, lék má mírný účinek a prakticky nezpůsobuje nežádoucí účinky. Proč říkám "prakticky", protože možná snadná ospalost a nepatrná letargie v prvních dnech, kdy jste si peníze vzali. Následně, po přizpůsobení organismu sedativním složkám tablet, nedochází k žádným vedlejším účinkům. "

"Bezspánkové noci už nejsou problém, když jsou v kabině lékaristy Persen označené jako" noc ". Pro mne osobně je nejdůležitější výhodou tohoto léku to, že je rostlinného původu. Složení: suché výtažky z valerianu, citrónového balzámu, máty peprné.

Jedná se o lék bez předpisu, který stojí za 23 kapslí za 10 000 rublů. Všiml jsem si, že kromě dobrého sedativního účinku, Persenova noc odstraňuje bolesti hlavy.

Víš, já jsem člověk, který trpí zvýšenou vzrušivostí, a večer mi hlava téměř vždycky bolesá. Ale poté, co jsem začal užívat toto léky, přestaly bolest hlavy. Vezmu si 2 kapsle, hodinu před spaním. "

"Když přišel menopauza, začal jsem naléhavě hledat správnou spací pilulku. Sen zcela zmizel a na jeho místě se objevil nekonečný noční poplach, srdeční tep, představa něčeho strašného.

Šla na fórum téhož šílence, v sekci recenzí o účinných lécích na nespavost a rozhodla se pro orto-taurin. Potřeboval jsem pouze neagresivní léčivo obsahující vitamíny a ne návykové. Samotný taurin je užitečnou aminokyselinou. Mimochodem, tento nástroj nejen zlepšuje kvalitu spánku, ale také aktivuje činnost mozku, posiluje paměť. "

"Dobrý den, přátelé. Kohl mluví o lécích na nespavost, pak v tomto případě řeknu, že mi pomáhá jen Sibazon. Jedná se o drogu ze skupiny trankvilizérů, která je předepsána lidem s úzkostnými poruchami spánku a emočním nadměrným zatížením.

Po dlouhou dobu mi pomáhají žádné valerijské ženy, pivoňky a matka a já jsem strávil více než rok hledat vhodnou pilulku na spaní. Vyzkoušené a syntetické drogy (Phenibut, Melaxen), ale kvůli alergickým vedlejším účinkům mi nevyhovují. Vzala homeopatické prostředky (Passidorm), ale minimální účinek je třeba čekat velmi dlouho a obecně je homeopatie neúčinná.

Proč jsem si právě zvolil Sibazon tranquilizer? Účinně se vyrovná s úzkostí, záchvaty paniky, neurózy a dalšími poruchami nervového systému, které zase vedou k bezesných nocí. Kromě toho jsem jako alergická osoba velmi citlivý na jakékoliv léky, ale mé tělo na Sibazon neodpovědělo alergiemi, přestože složení drogy není daleko od přirozené. "

"Během vážného onemocnění jsem nemohl spát z bolesti. Lékař doporučil koupit spací prášky Donormil. Žádný recept není zapotřebí. Později, onemocnění ustoupilo, ale sen se neobnovil.

Lék působí velmi rychle, za pouhých 15 minut. Nepřijmu to nepřetržitě, protože se můžete "zaplétat". Napiji pilulky několikrát týdně, když je velmi těžké usnout. Rychle spadnu do hlubokého spánku, právě to, co potřebujete!

Z negativního: pokud se Donormil opije pozdě v noci nebo už v noci, pak v první polovině následujícího dne je inhibice zajištěna. Za kolesem je nemožné, koncentrace pozornosti je špatná. Proto je lepší, abyste si ji vzali nejpozději do 10 hodin. A přesto může být zácpa, zvláště při častém užívání. Kupuji za 370 rublů, sklenice trvají měsíc za 3,5, když jsou používány 2-3 krát týdně. "

"Pozdravy! Po dlouhou dobu sedím na Neurostabil. Výborný lék na nespavost, věřte mi, zkoušel jsem spoustu věcí. Jedná se o naprosto přirozený výrobek bez jediné chemické látky. Obsahuje důležité vitamíny: A, C, E, B, D, hořčík a další užitečné přísady. Díky tomuto nástroji se mi podařilo "vystoupit" z vážných uklidňujících prostředků, ze kterých spíte v mrtvém spánku a pak jste celý den chodit, jako by jste byli mrtví.

Mimochodem, pár slov o uklidňujících složkách kompozice: pivoňka, matka, ivan-čaj, oregano, chmel. Vezmu si 4 tablety denně, i když podle pokynů můžete až 3 tablety. Ale v mém případě je to čtvrtá pilulka, která není nadbytečná. Požehnej tobě! "

"Dcera předepsala Dormiplant, je jí osm let. Zvýšila podrážděnost a poruchy spánku. Nebyl jsem líný a začal hledat recenze ohledně léku na nespavost. Byly odlišné, ale nebylo nalezeno nic ostře negativního.

Léčebný kurs byl navržen po dobu 6 týdnů, 2 tablety půl hodiny před spaním. Přírodní rostlinné složení přípravku zahrnuje: extrakt kořenového oleje, listy citrónu, ricinový olej a další přísady.

Upřímně řečeno, účinek nebyl okamžitě zaznamenán, ale pouze po 3 týdnech přijetí. Dcera se zklidnila a soustředila se. Spánek se opravdu zlepšil, ale pouze ke konci kurzu. Plánujeme opakovat příjem po přestávce. "

"V naší rodině můj manžel trpí nespavostí. Vzal sedativní medicínu ruskou produkci Sonilyuks. Tento lék má antidepresivní účinek, normalizuje duševní stav a zlepšuje spánek. Kromě toho má léčivo dobré přírodní složení: 32 výtažků léčivých bylin a dalších přírodních uklidňujících látek.

Můj manžel byl velmi nervózní ohledně pracovních okamžiků a Sonilyuks v té těžké době pomohl. Sonilyuks dovolily i malé děti ve věku 2 let.

Spektrum účinku léku je velmi velké! Má příznivý účinek na cévní systém, normalizuje srdeční rytmus, eliminuje bolesti hlavy.

Manžel pil ten léčebný roztok po dobu 10 dnů, pak se pauza na 5 dní a znovu pil. Spánek se vrátil do normálu; Nástroj je vynikající, náklady na 1100 rublů za jar. "

"Lékař předepsal Ataraxu za nespavost, která se objevila na pozadí záchvaty paniky. Neurologové velmi respektují tento lék a předepisují ho pacientům poměrně často. Řeknu hned, že je to silný uklidňující prostředek, který léčí nejen nespavost, ale i duševní poruchy. Jen můj případ.

Pila Atarax v minimální dávce, 1 tableta denně, po stranách, se objevila malá sluchová halucinace. Začal jsem spát celých 8 hodin, což se nestalo několik let. "

Nezapomeňte, že nespavost je stejný patologický jev, jako je například deprese nebo neuróza. Všechny tři stavy jsou často vzájemně propojeny a vyžadují kvalifikovaný přístup k léčbě. Existuje mnoho léků pro léčbu nespavosti, ale pouze ošetřující lékař bude moci vybrat ten, který vám vyhovuje osobně.

Recenze: Sleeping pills Donormil - Pilulky pro nespavost nejsou návykové.

Tyto léky jsou doporučovány v lékárnách. A já jsem šel do lékárny jen na lék na nespavost. Můj brat měl potíže s spánkem dříve, ale jakmile se počítač objevil, přestal spát vůbec.

Pokud sedí u počítače v průběhu dne, pak není nic, ale pokud je před spaním, pak celou noc bude volat na sebe, měřit jeho tlak. Napijte zelený čaj, pak kávu. V důsledku toho ráno usínat. A celý den, pak zlomený, s červenými očima.

Neodpovídá na rady odborníků, aby zjistil příčinu nespavosti. Přivést ho do nemocnice není možné, stejně jako mnoho mužů.

Rozhodla jsem se, že mu pomůže dokonce i s pilulkami na poruchy spánku. Donormil má hypnotický, sedativní účinek, snižuje dobu usínání, zvyšuje dobu trvání a kvalitu spánku, aniž mění fázi spánku.

Koupil jsem tyhle pilulky asi před rokem, ještě se s ním ještě neskončili, jen pije Donormil, když se nedokáže vyrovnat se spánkem. A s důvěrou můžeme říci, že nejsou návykové.

Odpovídá jim dobře, dobrý spánek v ranních hodinách žádné známky, jako od jiných hypnotik (červené oči nebo sucho v ústech). Jediná věc, která je napsána v pokynech, trvá 15 minut před spaním. Ve skutečnosti je lepší hodinu před spaním.

Přestože jsme všichni jiní a činnost drog vnímá různými způsoby. Je lepší pečlivě číst instrukce. Donormil je vhodný pro použití na vyžádání. V životních situacích, vzrušení, úzkosti, obavách a stresu nestačí. Ráno pracovat a spát nepůjde. Donormil může pomoci zde.

Téma: Mučivá nespavost

Mučenou nespavost.
Lékaři předepisují nosepam (fenozepam, klonozepam, Relanium) - nepomáhá. Jiní předepisují azaleptin (1/4 z 25 mg). Někdy mohu usnout s azaleptinem, ale na mě to působí špatně - spím po celý den spát. Z těchto a dalších vedlejších účinků je předepsáno akinet (cyklodol).

Spánek tvrdě. Oči se drží spolu a hlava funguje. Tok myšlenek neumožňuje usnout. Samotný cyklodol (bez azaleptinu) vám umožní trochu odpočívat a usnout, i když se zdá, že není spací pilulka. Je možné se zbavit nespavosti?

Byl jsem také předepsán Donormil (to je určitě droga pro nespavost), naprosto mě nepomáhal usínat, a tak jsem se rozhodl, že to nebudu.

Pokud jsem správně pochopil, co jste napsali, musím zcela odmítnout vzít "nozepamov" (týden nebo měsíc), protože zasahují do akce Donormil. (Zjednodušená). Ale potřebuji užívat sedativa. Je těžké odmítnout benzodiazepiny. Prostě nemají nic nahradit, ale nějak potřebujete uklidnit nervy.

A je to trochu divné: koneckonců, první věc, kterou lékaři trvají na tom, že nespavost je nějaký druh nozepamu, a říkáte, že nepatří do skupiny spacích pilulek. Co je v současné době považováno za "moderní" prášky na spaní a proč nejsou lékaři předepisovat je?

Řekni mi, prosím, lék na nespavost.

Dívky pomáhají poradit. Mám matku (67 let), spí velmi špatně. Možná někdo zkusil nebo slyšel dobrý lék nebo lék na nespavost. A to je škoda, že se na ni podívám. Díky předem každému, kdo reaguje.

Donormil, je to v případě nouze, takový jako zítra, krve z nosu by měla být ospalá, a ne do jednoho oka. Není moc užitečné.
Měkčí - melaxen, syntetický analog melatoninu. Samo o sobě je to jen touha spát, ale ne oříznout. Když nadměrná dávka nepomůže, je třeba se spojit s něčím uklidňujícím, nejlépe koupit bylinky, např. V sáčcích.
Melaxen je podle pokynů doporučen pro vyrovnávání spánkových cyklů, zejména při změně časových pásem apod. Habitation nevede. Po uplynutí 40 minut funguje, je možné zbytkovou ospalost ráno, takže je lepší předem spolknout, i před spaním.

Obecně platí, že v takových případech se doporučuje používat tzv. buildup - ráno jíst něco od adaptogens (lemongrass, Leuzea, Rhodiola, Eleutrococ, atd.), večer - tradiční valerián, motherwort, pivoňka (můžete novopassit - složitá droga na bylinkách). Pro milovníky horké, ráno vezměte Fenotropil, jeden balíček stačí na 10 dní a po vstupu do rytmu přestaneme pít, efekt trvá měsíc nebo dva. Nežádoucí účinky - možná ztráta hmotnosti, živé sny. Melaxen mimochodem také maluje sny.

Okamžitě dobrému lékaři.

Moje matka dva roky před smrtí začala trpět chronickou nespavostí. Spodní řádek: mrtvice-koma-smrt. Doba mezi mrtvicí a smrtí je čtyři dny. Mamin věk při smrti je 63 let.
Moje matka nepřišla k lékařům, neposlouchala mě. Prostředky pro nespavost si vybraly s pomocí kompetentních přátel (čtěte: poradci). Moje matka nechodila k lékařům, protože by doporučila léky, které si dávají na játra. V důsledku toho má matka v hrobě zdravá játra a ledviny a dvě vyšší vzdělání. Krásná, dobře upravená a bez nadváhy. Rok a půl roku. Chybí mi to tak moc. moc. Už dlouho jsem plakala, ale chyběla jsem jí a chyběla.

Po pohřbu můj otec také dostal nespavost, měl předtím mrtvici, ale poslouchal mě a užíval si dobré a jen jeho předepsané léky vynikajícím doktorem. A neptám se na to, jak moc mě stála konzultace s lékařem a pozorný postoj lékařů k jeho problému. A byl současně se svou matkou a kritizoval drogy a lékaře a vynakládal peníze na to.

Peníze nejsou nic. Nezáleželo na rodičích od studentů. Máma zemřela a ponechala paušální částku v dědictví a majetku, ale ještě jsem se s těmito penězi nedotkl a já si myslím, že by bylo lepší, kdyby to bylo bez peněz, ale živé.

Zdraví pro vaši matku a dlouhý život. Podívejte se na dobrý lékař, aby zjistil příčinu nespavosti a předepsal správnou léčbu.

Nespavost (7 let) Příběh klidu

Již 7 let trpím nespavostí. Ptal se otázky na různých fórech, podstoupil psychoterapii a mnoho dalších věcí - nespavost je stále se mnou.

Během léčby byla kromě všech neškodných akupunktur a technik použita relaxace sama od sebe (předpis psychoterapeuta) v různých časech: zopiklon, trazadon, mirtazapin, agomelatin, fenazepam, grandaxin, quetiapin.

Měl jsem nějaké drogy, některé jsem neudělal. V pořadí:

Zopiclone Pomohl velmi dobře, ale po 4 týdnech byl zrušen, protože delší dobu ji nelze použít.
Mirtazapin je používán po dobu jednoho a půl roku. On jednal dobře, dal sen (i když ne vždy), ale v určitém okamžiku prostě přestal pracovat. Zdvojnásobení dávky nepomohlo.

Pak tam byla agomelatina. Velmi zhoršil můj stav až do úplné neschopnosti usnout (celý večer ležel s otevřenými očima).

Trazadone. Nemohu hodnotit jeho účinek, protože způsobil těžkou motorickou úzkost (akathisie / dyskinezii), která byla vyjádřena bruxismem a nervovými pohyby s levou nohou (jako v agitaci).

Quetiapin byl ve velmi malém dávkování (na počátku 12,5 mg), ale téměř okamžitě mi vrátil bruxismus a pohyby nohou byly velmi silné, ačkoli interval mezi ním a trazadonem byl asi dva roky a v té době se tyto pohyby se zuby a nohou výrazně snížily. Proto byla droga okamžitě zrušena.

Psychoterapeut diagnostikoval úzkostnou poruchu bez příznaků deprese. Zkoušky jsou obvykle mírné deprese.

Struktura spánku: spánku zcela chybí, pokud jsou věci plánovány v první polovině dne. Obecně dochází k problémům s usínáním, udržováním spánku a brzkým probuzením. Dříve byly problémy s prvním a druhým, ale v loňském roce začaly začínat trápení brzy probouzet. V posledním roce (bezprostředně po zrušení mirtazapinu) jsem začal pozorovat přítomnost deprese. Někdy (2-3 krát týdně) trvá spánek 2-3 až 4 hodiny. Zřídka - 2-3 dny za sebou. Nejčastěji jeden den tak krátkého spánku a pak znovu bez spánku. K zhoršení došlo, když jsem se setkal se svou přítelkyní a začal zažívat různé stresy ve vztahu. A vztah sám je pro mě emocionálně obtížný - jsem silný introvert.

Na podobném fóru jeden z lékařů vypustil frázi o typu II BAR, když jsem se zmínil o tom, že když půjdu spát, je v mém mozku spousta myšlenek. Někdy po dvou bezesných nočích dělají hlava úplně těžší - je těžké se uvolnit. To znamená, že cítím velmi silné vyčerpání, nemám sílu VŠECH, ale mozek se nemůže uvolnit. Před tím se lékaři po celou dobu postarali o úzkostnou poruchu.

Po přečtení všeho a všechno o BAR typu II jsem byl velmi nepříjemně překvapen obrovským množstvím vedlejších účinků drog, takže nechápu, jak bych je chtěl použít.

Začal jsem hledat příznaky hypomanie, ale nemohl jsem najít nic přesvědčivého pro sebe, i když existují nějaké náhody. Pokusím se mluvit o tom, co vypadá jako znamení:

1. Pracuji z domova. Mám spoustu projektů, které začínají pracovníci, a to až do konce. Několikrát ročně existují období, kdy je pracovní nálada dobrá a můžu pracovat několik dní v týdnu měsíce v dobrém tempu a pak nemůžu pracovat týden nebo dva. Dobrým tempem myslím nejvýše 3-4-5 hodin denně. Teď je pro mě toto omezení kvůli těžké únavě z nespavosti.

2. Během uplynulých tří let jsem měl tři koníčky, ale po chvíli zmizel zájem každého. Do prvního okamžiku zmizel za půl roku, za druhou - za půl roku, o třetí.

3. Někdy jsem si uvědomil, že jsem si promluvil, ale to bylo ve vzácných dnech, kdy jsem chodil večer s přáteli a po pár pivních kelímcích. Odráží to jako normu, protože v cizí zemi nejčastěji strávím čas doma, takže společnost chtěla hodně mluvit (zejména zábavu).

4. Po bezesné noci je samozřejmě podráždění, zejména vnitřní. Vnější agrese - ne. Můžu jen zasmát. Ale já jsem rychle temperován. Je pravda, že toto je můj charakter charakter a obvykle 99% mého temperamentu jsem zkušenosti uvnitř sebe.

Celkově jsem v této chvíli pravděpodobně v depresi. Pokud předpokládáme, že mám smíšený stav, pak je možné pochopit, proč nespím a nemám "těžkou" hlavu, ale není jasné, proč nemám žádné známky hypomanie? Nemám sílu, žádné fyzické aktivity. Hodil jsem tělocvičnu, hodiny cizího jazyka, taneční kurzy. Stav spánku - vůbec ne. Nikdy. Neexistuje žádný výkon. Nepiji, nefajčím, nepoužívejte léky, nepoužívejte kofein. Žádné zbytečné výdaje, "dobrodružství", nevhodné chování. Byla úzkost, ale po léčbě mirtazapinem je nyní vzácností. V uplynulých letech, utrpení strachem ze smrti.

Mám naději, že je to BAR typu II, nebo máte otázky, které mohou být zodpovězeny, když vrhnu světlo na můj stav? Možná je to po tak dlouhé depresi po hypománii z mirtazapinu rok a půl? Rok od vývoje mirtazapinu uplynul rok a půl, ale přestal působit před 2-2,5 lety.

Četl jsem témata fóra o hypomaniach atd., Ale to, co jsem popsal pod hypománií, kterou jsem nikdy neměl.

Ano, mimochodem, deprese se objevila pravděpodobně na pozadí zpráv o mé jiné fyzické nemoci, která nesouvisela s psychikou a neúspěšných pokusů o léčbu, a proto jsem zjistil příčiny deprese.

Mám dvě otázky: je možné v mém případě mluvit o BAR typu II? Jaké léky mohu použít, protože mám bruxismus a pohyby nohou (oba jsou řízeny), ale mě trápí během dne, když pracuji u počítače?

Kromě Toho, O Depresi