Lidevin

Ženy a matky alkoholiků krmí lékárnu, používají tento levný ekvivalent času SSSR

Návod k použití

Affiliation skupiny

Dávkovací formulář

Farmakologický účinek

Kombinovaný preparát - disulfiram kombinaci s vitamíny B disulfiram bloky acetaldehyd dehydrogenázy, což vede ke zvýšení koncentrace metabolitu etanolu - acetaldehyd, což způsobuje celou řadu nepříjemné oshuschenie ( „flush“ z krve do kůže, nevolnost, zvracení, nevolnost, tachykardie, snížení krevního tlaku). Výsledkem je podmíněná reflexní reakce na odpor k chuti a vůni alkoholických nápojů.

B vitaminy stabilizují procesy tkáňového dýchání.

Maximální terapeutický účinek se dosahuje 12 hodin po perorálním podání a trvá 10 až 14 dní po ukončení léčby.

Indikace

Kontraindikace

Nežádoucí účinky

„Kovové“ chuť v ústech, zápach z úst (kvůli sirouhlík) u pacientů s kolostomií, hepatitida, zánět žaludku, polyneuritida dolních končetin, nervové a duševní poruchy, ztráta paměti, dezorientace v prostoru a čase, únava, bolesti hlavy, alergické kožní reakce.

Nežádoucí účinky způsobené spojením disulfiramu a etanolu: kolaps, arytmie, angina pectoris, infarkt myokardu, edém mozku, hemoragická mrtvice.

Aplikace a dávkování

Uvnitř, na 0,125-0,5 g (pokud jde o disulfiram) 2krát denně podle individuální schématu.

Po 7-10 dnech se provádí test disulfiram-ethanol: po podání 0,5 g léčiva se předepisuje 20-30 ml 40% ethanolu a stanoví se jeho reakce. Se slabou reakcí se dávka etanolu zvyšuje o 10-20 ml (maximální dávka 100-120 ml 40% ethanolu), dokud se nezistí charakteristická reakce disulfiram-ethanol. Vzorek se opakuje po 1-2 dnech v nemocnici a po 3-5 dnech na ambulantním základě, s úpravou dávky etanolu a / nebo přípravku podle potřeby. V budoucnu můžete použít udržovací dávku 0,125-0,2 g / den po dobu 1-3 let.

Zvláštní instrukce

Léčba je předepsána po důkladném vyšetření pacienta a varování před možnými následky a komplikacemi.

Lék můžete užívat nejdříve 12-24 hodin po posledním použití ethanolu.

Disulfiram by měl být podáván opatrně u pacientů s renální insuficiencí nebo hypotyreózou, zvláště s rizikem možné kombinace s etanolem.

Polyneuritida, ke které dochází při užívání léku, zmizí při předepisování vitaminů skupiny B a po přerušení léčby.

Při současném užívání perorálních antikoagulancií je zapotřebí provést častější sledování obsahu protrombinu a úprava dávkování antikoagulancií, což je spojeno se zvýšeným rizikem krvácení.

Interakce

Účinky, vč. neurotoxické, zvyšují tricyklické antidepresiva (amitriptylin), metronidazol, izoniazid.

Kyselina askorbová snižuje reakci na ethanol.

Díky inhibici mikrozomální oxidace zvyšuje plazmatickou koncentraci a zvyšuje toxické účinky léků metabolizovaných v játrech (včetně antipyrinu, fenytoinu, chlordiazepoxidu a diazepamu).

Isoniazid zvyšuje riziko poruch chování a koordinace pohybů, fenytoin - riziko vedlejších účinků léčiva, nitro5-imidazolu (metronidazol ordinazol, seknidazol, tinidazol) - riziko vzniku duševních poruch, je výskyt deliria, poruch delirium, zmatenost.

Zvyšuje účinek nepřímých antikoagulancií a zvyšuje riziko krvácení.

Inhibuje metabolismus teofylinu (může vyžadovat úpravu dávky).

Chcete-li dobýt alkoholismus, nalijte ho do sklenice vody.

Proč se chamtivé lékárny mocně skrývaly nástroj Exoderil 39krát? Ukázalo se, že je sovětský tlustý.

Dokonce i nejvíce mrtvá játra jsou očistěna tímto prostředkem!

Recenze

Manžel je alkoholik se zkušenostmi.. kódování nepomohlo ani jednou. po další terapii byl předepsán Lidevin. 5 měsíců až do rozdělení nebylo.

Byli jsme ošetřeni bratrem Lidevinem. pivo alkoholismus. skutečně rád. Obávám se, že to zvrát. zatímco uplynulo jen 3 měsíce

Chovám se k mému pivnímu alkoholismu, když jsem si uvědomil, že mám problémy (ani jediný večer bez láhve tmy), dokud se mi nepodařilo, přítel mi doporučil - její otec to bere, jednou se zlomil - nebyly žádné další poruchy - takové těžké vedlejší účinky

Byl jsem předepsán nejprve ve velké dávce - objevily se bolesti hlavy, pak se snížily na 125 denně dvakrát - nežádoucí účinky zmizely, účinek se nezměnil, jsem opravdu překvapen, jak špatně dokonce cítím zmínka o vodce nebo pivu

Přijala jsem to, zpočátku jsem nevěřil, že by pilulky pomohly vyvolat znechucení, ale pak jsem se přesvědčila sama, nemůžu vůbec cítit - to mě dělá špatně

Druhý den jsem zlomil svůj lidvin s vínem. Asfyxie byla malá a všichni. a odjel. ale lék je v chladu při použití

Dobrá droga, můj manžel byl předepsán Lidevin po propuštění z klinice. všechno je v pořádku, nebudu jinx načasování..

Moje žena přesvědčila, aby šla specialistovi na léčbu drog, zpočátku jsem ani nepřipustil, že mám problém. ukázalo se, že existují opravdu problémy - po týdnu zdrženlivosti jsem vylezl na zeď, nemohl jsem to vydržet - koupil jsem si pivní láhev a taková strašná reakce s Lidevinem byla strašidelná. Nyní se zdá, že prošel trakcí, ale dosud i nadále přijímám

Nejprve jsem dal svého manžela "KOLMI" do jídla, nezastavil ji! A pak ještě jeden doktor přísahal! "LIDEVIN" mu byl propuštěn v nemocnici, není možné ho smísit, je to nebezpečné. Ale manžel se bál, doktor mu dal, aby spolu s lékem zkusil alkohol, mluvil velice špatně.

Syn byl předepsán touto drogu, byl přijat v kurzech, podle schématu namalovaného narcologem. Ani pivo nepije. Díky bohu

Lékař napsal, piju Lidevina za měsíc, který doposud pomáhá.

Lidevin je stejně silný jako disulfiram z hlediska účinnosti, ale mnohem méně škodlivý pro tělo. i když je samozřejmě alkohol nejškodlivější. ((((generační problém

Lidevin je stejně silný jako disulfiram z hlediska účinnosti, ale mnohem méně škodlivý pro tělo. i když je samozřejmě alkohol nejškodlivější. ((((generační problém

Po týdnu vědomého příjmu Lidevininy jsme se s manželkou a já šli k doktorovi a já jsem byl vizuálně dán, abych cítil, co sto gramů vodky je do těla. Ach, jak to bolí! Jako kdyby oběti daly a rozdrtily. Buď muž, přestaň pití!

A když končí recepce, efekt opravdu trvá dlouhou dobu?

Za půl roku nemám čas ani se podívat na pivo.

A kdyby to všechno tajně dali, bude to velmi špatné? Nebo nehodláte riskovat?

Ano, jaký má smysl tajit se - pokud člověk nechce přestat pít sám sebe, pak Lidevin nepomůže.

Droga je dobrá, jen drahá

Lidevin dokonale zmírňuje chtíče a podporuje správný postoj k alkoholu. ano ano! můj syn je vyléčen

Doktor jmenoval svého manžela po propuštění. Doufám, že droga podpoří střízlivý stát

Léčba se skutečně zachází. závislost na alkoholu je pohromou moderní společnosti. nelitujte peníze, sílu a neztrácejte naději

A pak nemůžete položit otázku? Chtěl jsem vědět, že to lze vzít pouze jako tablety? podání není?

Můj názor je, že navzdory silnému účinku drogy je hlavním faktorem léčby to vůle vůle.

Lidevin je účinný, byl jmenován svým bratrem po propuštění z klinice.

Lidevina nemůže být přijata bez schůzky, lidé opouštějí zpětnou vazbu, ale nikdo zatím neřekl, že takové léky mohou být jedem, pokud byste je špatně

Přítel vzal Lidevina a rozhodl se udělat sílu. blázen je blázen. Obecně je droga účinná, ale je třeba si uvědomit, že to není vtip

Vynikající droga, vděčná Bohu a medicíně.

Je velmi užitečné při užívání a nezpůsobuje takové strašné vedlejší účinky jako disulfiram.

Světlo! Otázka na těchto stránkách nemůže být položena, měli byste se lépe obrátit na odborníky na fórech pro některé. Ale obecně, podle mého názoru, Lidevin není šitý!

Víra, to je jisté. Kontraindikace mají dokonce vitamíny, ne jako takové léky.

Ivan taky neslyšel, že je lemuje. Ano, a význam toho.

Můj přítel už 2 týdny užívá Lidevina. Efekt je tam, jakmile jsem pil zkoušku na pivo a bylo to velmi špatné! Od jednoho slova už je alkohol již špatně. Ale chtěl jsem se zeptat, jestli to ovlivňuje sílu.

Pokud bychom měli problémy s onkologií, můžeme vzít ledevin?

Beru to trochu déle než dva týdny, nepijte od 13. července (dnes 12-08-01).Vso stále chtějí vypit.i nechtějí vrode.Vso stále na síle vůle a touha záleží na mnoha věcech.
Ale pokusím se pokusit o alkohol, nebudu riskovat

Můj bratr byl silný alcoholc zavismosti, hlavně pivo samozřejmě, jako to, a dokonce i kódované, ale netrvalo dlouho, nyní pět měsíců Lidevin trvá, dokud pomoc

Přesto se rozhodla snížit manžela do narcologie, nemá žádná síla nebyla snášet tyto nekonečné hýření, že pokaždé, když se prodlužují, lékař předepsal Lidevin, že to trvá déle než šest měsíců, dokud se porouchá, doufám, že to bude pokračovat

A bez předpisu lze vzít?

Julia, 09/18/2012, věk: 26

Samozřejmě, že je lepší konzultovat s lékařem koneckonců vážný lék, to není nějaký druh aspirinu, ale obecně jsem také slyšel hodně pozitivních hodnocení o Lidevinovi

Maxim, 09/19/2012, věk: 36

Bez schůzky nemůžete užívat Lidevine velmi silný, účinný lék. I když nemá tolik vedlejších účinků jako jiné léky, určitě byste se měli před zahájením léčby poradit s odborníkem.

Anton, 20.9.2012, věk: 28

Pili Lidevina tři měsíce bez lékařského předpisu, protože Já sám už zoufale nechápu a zároveň vím, že jsem relativně zdravý. Jako výsledek, půl roku již bez narušení, pokud budeme předpokládat období léčby.
Ale je lepší jít ještě k lékaři a vyšetřit se na ledviny, tlak, játra

Elena Martynová, 21.9.2012, věk: 31

Romantika
Druhý den jsem zlomil svého lidu s vínem. Asfyxie byla malá a všichni. a odjel. ale lék je v chladu při použití

Díky Bohu, že vůbec vůbec nečiní Lidevin, například můj otec pomohl drogu hodně. Po provokaci se neodvážil vzít více alkoholu.

Vladimir, 09.22.2012, stáří: 46

Četl jsem o všech anti-alkohol léky jsou téměř všechny založeny na strachu nápoji zemřít tak imnogo kontraindikace snažil vitael poté zapít sotva vystoupil z zapoya.mozhet mi někdo říct, co je v současné době nejlepší lekarstvo.i nebude mít vliv na játra.

Sasha, 09/22/2012, věk: 32 let

Nejsem alkoholik, ale často pijím spoustu nápojů a není užitečné se omezovat. Nedávno jsem se o Lidevinu dozvěděl, rozhodl jsem se to zkusit.

Ondrej, 09.23.2012, stáří: 31

Vladimir, všechny léky ovlivňují játra stejně. Ale tyto anti-alkohol a ještě víc. Léčba by proto měla být komplexní. Vzal jsem ledevin s méně zdravou játrou. Po tříměsíčním kurzu již nekouká. A potřebujete více hepatoprotektorů. Ursoliv, například. Jděte k testovacímu narkologovi. Nechte jim tyto léky a předepište je. A léčení je levnější než pití

Vladimir, 24. září 2012, věk: 46

Andrew I ze třetích zimních měsících, aniž by medicíny nepil a to bez trakci. Pak jsem chtěl pivo a poneslos.ya když nemám pít nemám silný tah. a v 31 letech jsem neměl žádné kocoviny ani těžké pití. a teď hrozný kocovina z něj jít vzapoy.lovlyu den, kdy se mu nedostane nemocný a hodit pit.zapoi 2-7dney.potom nepije od jednoho týdne do jednoho měsíce. Nevím, jestli potřebuji lék. 100 proprotenu ani nepomohlo. Jako bych se přestala pít sám.

Také jsme pomohli Lidevin, vzala mého manžela asi čtyři měsíce, dokud se touha není ztraceno, ale v každém případě, Vladimir, tipy nemusíte hledat interenete a jít k lékaři a je připravena k vyzvednutí léku

Kesha, 28.9.2012, věk: 21

Můj brat se z toho zotavil. Lidevin. Teď jdeme na vodorovný pruh

Vladimir, 28.9.2012, věk: 29

Lidevin se po dvou týdnech po první reflexní tvorbě vytratil touhu po alkoholu. Je dobré, že s vitamíny se disulfiram absorbuje méně bolestivě. Doporučuje se vidět narcologa. nesdělej si za žádnou pomoc v této obtížné otázce

Lidevin pomáhá dobře, jen fyzicky nedovolí pít, dává trvalý znechucení, všechny analogy jsou nesmysly ve srovnání s ním

Ze všech pokusů byly podobné léky Lidevin nejúčinnější

Dmitry, 10/01/2012, věk: 33 let

Mnohokrát kódované a znovu zlomil, že je to, že čas nepil pak začal znovu, malý a skončila jako obvykle, po posledním kódování lékař doporučuje pít lidevin, a to jen ukázalo, že nedostanou na odkaz v tomto řetězci, rok není Piju a myslím, že se odtrhnu.

Alf, 10/04/2012, věk: 40 let

Nic vám nepomůže, pokud nechcete přestat

Vladimir, 15/10/2012, věk: 46

Snažil jsem se přestat na 1 měsíc. Nepiji, podívám se, jak dlouho budu mít dost. jestli budu vyzkoušet své lidevin. strašidelné množství kontraindikací.

Daria, 10/16/2012, věk: 38 let

Pokud přestanete pít Lidevine, pak za dva týdny opustíte opilce nebo skutečnost, že jsem ji pil tři měsíce a už se nemůžu dívat na alkohol?

Dmitry, 13.11.2012, věk: 24

Daria, je divné, že se tady ptáš na tvé otázky, a ne na klinice svého narcologovi! Kdo vám přidělil Lidevina? Samoléčení je velmi nebezpečné! Konzultujte s lékařem!

Bryuha, 11/14/2012, věk: 33 let

Jsem sportovec v minulosti. Každý den jsem pil pivo nebo fotbal není fotbal, někdy dokonce hodit tak daleko, jak vodky, spát. Bylo to velmi prázdné. a pak moje břicho rostla, objevila dušnost a jeho tvář nějakým způsobem ochablé, se rozzlobil, podrážděný. Všechno to ovlivnilo rodinu, dítě mě vidělo opilé, jeho žena několikrát plakala. A nějak TTN není hloupý nemehlo všechno jsem si pochopil, šel na kliniku pro drogovou závislost a léčen pod dohledem již téměř 3 měsíce. Nepijte muže. Tam je rodina - tam by měl být pořádek v domě a ryb ryby od hlavy

Vitaly, 20.11.2012, věk: 46

No útěcha nebyl, a teď se objevil vnuk a zdraví není dost cítit s ním sestra a pracovat i při práci za volantem a kirnut absolutně žádný čas, výhoda je ještě naživu. Moje dcera šla k lékaři a Lidevina je nyní přijata. Po dvou měsících nechci pít. Chci jít víc, dýchat vzduch, radovat se z toho, co mám. Hodně štěstí všichni

Natalia, 22.11.2012, věk: 36

Je možné dát Lidevinovi 63letou alkoholickou ženu? neexistují žádná omezení

Natálii, můžete dát v jakémkoli věku, kdyby neexistovaly pouze zdravotní omezení, lékařský předpis je nezbytný

Zkušený, 12.3.2012, věk: 46

Byl zacházeno s Lidevinem, nevěřil jsem příliš často, ale těžce jsem pil. Kódován, opravdu pomohl, někde za půl roku. Poté, co jsem si vzal Lidevinu, náhodou jsem pil martini s džusem (myslela jsem si, že jen pitím džusu). Mám spoustu pocitů, je strašné dokonce přemýšlet o alkoholu. více než rok nezapadá do úst. ani vůně nemůže tolerovat.

Lydia, 12.7.2012, věk: 45 let

Můj manžel pravidelně šel do záchvatu, náš život byl transformován touto drogu, můj manžel se už nemůže dívat na alkohol!

Olo, 11.12.2012, věk: 27

On je dobrý chlapík, jen opilec je zatvrzen. A jeho milovaný ho přesvědčil, že může být zábavné pít, ale zdraví není věčné a nikdo se nedostává mladší a bude čas navázat, už to není dospělý. Někdy je možné obojek v ohotku, ale ne každý den, a ne každý druhý den. Ano, a každý pátek pít - moveton a bydlopriybka. Obecně vyslali chlapce obecně k narcologovi a byl to Lidevin, který byl propuštěn. Takže to fungovalo tak dobře, že po léčebném postupu osoba už půl roku nepije a slaví nový rok na lyžích. Také obecně blázen, ale sport je dobrá věc)

Julia, 01/04/2013, věk: 35 let

Manžel pil těžce, alkoholik sám připustil, že net.Kogda dlouho v pitné záchvatu požádal o pomoc, ale na kódování nebo léčení nebude souhlasit, a to zejména před novým rokem, sílu vydržet více nedoporučujeme bylo.Znakomaya lidevin, začal nalévat do jídla, na druhý den přijetí obdržel vliv, staly prodolzhat.Muzh pít bát, protože i u pivařů ploho.Tabletki skoro měsíc, ale tam je business trip po dobu 2 týdnů, příjem bude muset dát pauzu, se obáváme, že efekt je ztracena a to dogadaetsya.Skolko Stává se droga po zrušení?

Marina, 01.01.2013, věk: 43 let

Julie, podle pokynů, trvá lék 14 dní, takže byste měl být dost)).
Prosím, napište podrobněji dávku, kterou jste dala a kolikrát za den. Byla tam velmi silná reakce těla?
Také jsem koupil drogu, ale obávám se, že to budu dát. Takže se podívám na box na druhý den v myšlení. Ale bingové už mají. Navíc přestávka na příjem alkoholu téměř nedělala. Pít každý den - pak víc, pak méně.
Děkuji.

Julia, 01/08/2013, věk: 35 let

První den mu dal jednu tabletu byl opilý, ale žádná odpověď nebyla, protože dojde k působení tablet po 12 hodinách, druhý den ráno, vzhledem k tomu, pilulky a večer (špičatý), manžel přišel k pivu, ale i podlaha Bakala nemohl pít, zvýšená tepová frekvence, návaly horka, se mírně snížil davlenie.Davali 2 krát denně na tablety, účinek je při práci na jeho „společníci“ odpoví klidně přijde domů včas, střízlivý, příjemná posmotret.V Nový rok pití pouze šťáva, t. k touze pít nebyla (možná strach)

Marina, 01/09/2013, věk: 43 let

Dávám druhý den tajemství (on sám nikdy nesouhlasí), 1/4 tablet 2krát denně. Teď jen pije víno, ale každý večer. Dnes se džbán nejprve stal karmínovým a pak se ozvalo jasně červené skvrny, horor. No, která ležela na gauči, neviděla takovou krásu. A všechno ostatní se nezměnilo. Přesvědčila láhev hodinu bez zvláštních komplikací. Je vidět, že Lidevin nepije moc a dávka není skvělá. Stále se ale bojím, abych to zvýšil, jinak se vrátím do práce - budou muset kopat bez dozoru. Velmi se bojím silné reakce, může se ukázat potěšení malými dávkami. Dnes jsem řekl, že nějaké víno není příliš, vůbec ne relaxační. Pokud nic - zvýšit dávku na 1 tabulku. v den, člověk musí dělat alespoň něco, a pak se úplně zrolí, je to škoda. Žijeme spolu 20 let.

Irina, 12.01.2013, věk: 40

Řekni mi, prosím, cenu drogy?

Marina, 13.1.2013, věk: 43 let

Vzal jsem si 740 rublů. Přišla do lékárny, objednala, přinesla si den bez předpisu.

Irinna, 01.29.2013, věk: 29 let

Řekněte mi, že je možné podat lék na chřipku a nachlazení spolu s přípravkem LIDEVIN? A co antibiotika?

V roce 1989 jsem se zbavil nejtvrdšího opilého opilství. Ovsyanyuk si přikázal přinést láhev a řekl jen jedno slovo - pít! Ale já jsem hodil hrudku do krku a dnes už nemůžu obstát ani vůni alkoholu. Ale neřekl ani slovo. To je akrobacie. A dnes je tak snadné, že se s ním nebudete scházet. Chladný.

Elena, 02/03/2013, věk: 35 let

Včera můj opilý manžel mě zasáhl do hlavy dnes a moje hlava a tělo se bojí kvůli mým nervům. Uvařil jsem tymián a laxativum, nevím, co jiného dělat, aby jeho ruce nikomu nedosáhly. A jak nalít Lidevina - je to bez zápachu? napsat kdo ví

Marina, 02/04/2013, věk: 43 let

Pro Eleny.
Podělím se o své vlastní zkušenosti. Viděl jsem každý den - trochu, pak necitlivost. Ale každý den! Dostal se do pekla, žádné dlouhodobé přesvědčení nekonalo. Jenom jsem za prahem - on je "vyléčen", vždycky našel omluvu - pak se jeho hlava bolesti, pak tlakové skoky, mraky jdou nízké a celé tělo je postiženo. Obecně se to konkrétně opilo. Vyrazil jsem na internet, zastavil se u lidince. Všude, kde píší, že je třeba dát jen s vědomím pacienta, to nám vůbec nebylo vhodné, neměl touhu po opilosti. A po dlouhém přemýšlení jsem vzal na sebe riziko - začal Lidevina tajit, neviděl jsem jinou cestu. Velmi se bála reakce, začala užívat 1/2 pilulky denně, nasekala se a mísila se s jídlem. Tablety jsou bez zápachu a téměř bez chuti, takže je nemožné cítit v jídle. Pouze v kapalině se nerozpustí, plovoucí nahoře. Proto jsem je přidal do kaše, brambor, atd., A to i v majonéze a navíc je můžete ochucit. Obecně můžete uvažovat o tom, jak.
Takže druhý den jsem pil víno, můj obličej a ramena se změkčily a nic jiného. Zvýšila jsem dávku, příště jsem dal 1 pilulku denně. Ve večerních hodinách jsem znovu vypil brandy 100 gramů, opět všechny pokryté, dokonce i ruce a nohy. A pak se to zhoršilo, moje srdce bolelo, trochu zvýšený tlak. Vystrašený, nepil víc. Dal jsem mu srdečné manželství, ručník navlhčil. O hodinu později odjel, šel do postele. Druhý den říkám: "Jsem naprosto opilý, tělo se nedokáže vyrovnat, není to příliš daleko od mrtvice, nepijte víc". A šel do práce. Po obědě - volání: "Pojďte, cítím se velmi špatně, obávám se." No, všichni hodili - a doma. A tam - včerejší obrázek. Opět pili na oběd. Špatně. Vyčerpaný, našel jej článek na internetu, že když játra nedokáže vyrovnat se s alkoholem - je tu taková reakce. Ohala a vydechování a co dělat. Vypadám - pevně přemýšlivý. A teď, skoro měsíc, NIKDY NÁPOJE! Je třeba, aby se očistil tělo. No, čistý.
A teď se snažím co nejvíce - rozptýlit se od špatných myšlenek. Teď mám zcela jinou osobu. Každopádně ale denně dodávám pilulky a já vám nadále dám, alespoň 3 roky, chci žít jako lidská bytost. Během prvních 10 dní jsem použil 1 kartu. A teď 1/2, pro profylaxi, se najednou rozhodne pít. Nebudu hádat, co se bude dít dál, ale zatím je to jen zázrak. A dělal jsem mu několik měsíců trávu - nulový smysl. Tady je můj příběh, jestli něco - napiš, odpověď.

Elena, 02/05/2013, věk: 34 let

Manželské nápoje Essentiale (stejný disulfiram) 125 mg denně, chci pít stejně. Neuplatňuje se na narcologa (kategoricky odmítá), jeho přátelé doporučují, aby vzali pilulky (pili se). Četl jsem v pokynech, že provokace by měla být provedena, pil celý den pilulku na týden, pak večer pil další pilulku, po 30 minutách vypil 250 mg vodky a žádná reakce. Poté pije 125 mg disulfiramu denně po celý měsíc a každý den se kňučí, že chce pít. Možná 125mg denně není dost? Je plná, má hmotnost 110 kg. Je třeba provést provokaci? Poraďte ho, aby ho bohužel nenašel k narcologovi.

Michael, 02/07/2013, věk: 29

Kluci Lidevin stredstv úžasné, ale je třeba být opatrný s ním dříve, než to bylo kódované po dobu jednoho roku, můj bratr (alkoholický se zkušenostmi) mi poradil po zakódování jednou nebo dvakrát „opít“ a brát tyto prášky, jsem tak učinil. Na internetu jsem se dočetl, že neeliminuje touhu, ale tato důvěra není tomu tak, pak flámu, a třes jsem začal s ohledem na tyto pilulky, a to i touha vznikl na drink do tří dnů, ale pak jsem se vyvinuly životní okolnosti, které by snad budu pít na dalším večírku, takže přestal jsem pít ty prášky - přesně o týden později tam byla touha dát si drink v hlavě, obecně jsem pil na 9. den a sledoval reakce těla, je-li opilý, než alkohol by se mohlo zdát hlava třeštila jako bratr, ale mám pocit, že tyto vlastnosti: S velkými potížemi to mohu vypít sklenici piva (jsem byl přítomen dávivý reflex) a potom se kovová chuť v ústech se nezdají vypít sklenici nebo sklenici piva a pytel hřebíků jedl. A experimentovat, jelikož určitě to nikomu nedoporučuji, je lepší, aby to nakonec nepijete a neznáte tento alkoholický démon.

Elena, 03.24.2013, věk: 49 let

Bylo to asi před 5 lety. Bankety, bufety, problémy, zkušenosti a další doprovodné faktory, které nutí hledat uklidnění ve sklářské terapii. Takže každý den, pravděpodobně ne, ale v případě "nemožnosti" vyřešit situaci, bylo možné viset na sklenici po dobu 3 až 5 dnů. Jsem unavená. Rozhodnutí bylo dobrovolné a smysluplné. Lidevin byl podán v / v. Od té doby nikdy nebyla touha hledat spásu ve víně. Kompletní lhostejnost k procesu. Dobrovolný základ funguje bezchybně.

Michael, 03/28/2013, věk: 34 let

Je skutečně důležité si uvědomit, že na rozdíl od populárních kapiček zůstává Lidevin v těle dlouhou dobu. a pokud po stejných kapkách můžete pít již ve druhém dni přijetí přeskočte, pak s těmito pilulky takové zaměření neprojde.

Elena, 03.28.2013, stáří: 34

A nevěděla jsem, že se to stalo pro cv administraci, myslela jsem jenom na pilulky. tak to byla jednorázová recepce?

Elena 34, 03.28.2013, věk: 34 let

Možná málo, doktor vybere dávku. provokace, mimochodem, by měl také provádět narcolog

Andrew, 28.3.2013, věk: 34 let

Neberu Lidevina po dobu osmi měsíců, nepiji rok nebo dva. Stále si jasně pamatuji na nádrž na alkohol, která mi obecně způsobila jasnou averzi vůči alkoholu. Doporučuji těm, kteří pro sebe dosud nenalezli prostředky k boji proti alkoholismu.

Evelina, 06/08/2013, věk: 28

Disulfiram, teturam lidevine je stejná chemická látka. Pečlivě si přečtěte princip činnosti. Konkrétně lék reagující s alkoholem dává silnou otravu! Z toho vyplývá zvracení a nevolnost a tachykardie a dušnost. Navíc má disulfiram takovou vlastnost - akumulovat se v těle. Já sám mám sekundární lékařskou výchovu, skoro jsem zničil vlastní dítě svým vlastním rukama. Četl jsem pokyny a tajně jsem začal dávat drogu. Při příštím spree měl můj syn společně se svými společníky na pití v jednom posezení sklenici vodky. Vzhledem k tomu, že je vždy šifrován kde nápoje, jsem dostal strach, začal jsem zavolat, aby telefon něčím, jako by právě řekl mi - moje matka, že umírám, pomoc, našel ho na ulici v blízkosti soukromého domu s toksistom vloženého do auta a přinesl ji domů, myslel jsem blázen, teď bude mít léčebný účinek a přestane pít, jen aby místo odporu, jeho srdce zastavilo a jeho dýchání se zastavilo, ambulance projížděla dvacet minut a věděla, co jsem zažil během té doby. Pokud mi někdo hází obvinění, že jsem lékař a nepředpokládal to, vezmu si ji, ale mám polehčující okolnost - na tomto incidentu, šel jsem do narcologie, a řekl mi, ať se k nám každý den, on je mladý, že není nic je hotovo.

Elena, 06/12/2013, věk: 49 let

Dávkování je předepisováno narcologem podaným jednou. Tělo se během vpichu stáčí a klobása. Ale vedle lékaře, nenechte umřít. O účinku pilulky mi není známo. A pak, jaké jsou pilulky, chci pít (tyto pilulky) - nepiji, a proto nebude mít žádný výsledek. Musíme mít odvahu zbavit se bláznivých myšlenek najednou: "Ale neměli bychom na ryumashechku rohat?" A pak alkoholik nemůže trochu pít. Věřte mi, že celá krása akce tohoto léčiva spočívá v nejdůležitější věci: mozek nedá příkaz k pít a princip "Nemohu" pracovat jinak "Nechci to, to nevytahuje". A jak víte, pro všechny duševní činnosti je mozog zodpovědný. Přeji všem, kteří zoufale hledají mír a neztrácejí zdraví.

Na místě Kolme, všichni chválí KOLME, na místě Levevin All-LIDEVIN, Kdo věřit? O společnosti KOLME také kladná zpětná vazba.

Anna, 07/03/2013, věk: 53 let

Poté, co jsem si přečetl komentáře, nemohl jsem se rozhodnout pro sebe. Mnoho popisů tvrdého pití je známo. Na půl roku bylo dost zakódování. Vyvstává otázka, proč při kódování narcologové nenavrhují stejný Lidevin. Nebo jejich efekt není pro ně ziskový? Z výše uvedených tvrzení chápu, že musíte jít k narcologovi a požádat o jmenování této drogy. A co je těžké přesvědčit, aby odešel.

Olga, 07/09/2013, věk: 32 let

Opilý blázen svého manžela to vytáhl, abych jasně pochopil, že nenajdu nějaký prostředek, měl bych střechu jíst. Jednoho dne lékárník doporučil esperal. Nemyslel jsem si. První účinek 1/2 pilulek byl strašný: volali přítele-doktora. A když nevěděl nic o pilulkách, řekl svým manželům: Všechno vaše játra křičí "stráží", nedokáže se vypořádat s alkoholem, přestat pít nebo klepat. Threw. Poté, co jsem začal nalévat 1/4 pilulek do jídla, pak 1/8 pilulky. za půl roku se 12krát zlomil, bylo to špatné, ale ne fatální, to stačilo, aby přestalo pít znovu. Teta-doktor řekl, že není známo z čeho více škody: z pilulky nebo alkoholu. Podle jejího názoru je z pití větší škoda. Když jsem věděla, že bude pít na společenské večírce, nedal tablety 2-3 dny dříve, ale po 100g (už nepije), hlava stále bolela. A znovu dlouho nepil. v posledních dnech, kvůli příchodu hostů, nedávám pilulky znovu - trochu jsem vypil trochu (bez následků), ale pak už nepiji. Teď dám Lidevina trochu (je měkčí). Během těchto šesti měsíců jsem viděl oblohu a slyšel hudbu. Pro mě je otázka "dát - nedávej" ne. Kromě toho, když se to stane, hlavní věc je proces přeměny alkoholu na rozumnou osobu. Změna psychologie, výhled na život, zvyšuje sebeúctu, existuje úcta k druhým. Samozřejmě by bylo dobré poradit se s lékařem, ale bez přítomnosti alkoholu, lékaři nedávají radu. A v mém případě se ani nepožaduje odvolání u lékaře manžela. Takže zodpovědnost musí být přijata. Jeden tip: Buďte velmi opatrní a věříte, že váš alkoholik má poměrně zdravé tělo.

Vita, 07.14.2013, věk: 46 let

Rozhodně souhlasím s Olgou. Lidevin začal dávat, podle pokynů, provedla test po 10 dnech. Po 20 letech zkušeností jako alkoholik, který je velmi agresivní a zcela nezvládnutelný, nepije poprvé 1,5 měsíce. Šli k narcologovi, podvodnému kódování, které bylo navrženo pouze kvůli strachu, ale manžel si vzpomíná na tu bolest, kterou měl její manžel po testování (navrhla 50 gramů nápoje) jako "Náš otec". To je to, co drží zpět lépe než jakékoliv kódování. Mimochodem, nechce slyšet o alkoholu, trakce skutečně zmizí, i když pomalu, ale jde pryč. Mzdy se odehrály na nářadí (poslední rybolov před 15 lety). No, já jsem pro něj šťastný, začal se měnit v člověka a žít sám v ráji. Zkuste to, uspějete!

Alina, 10.25.2013, věk: 64 let

Četl jsem vaše komentáře a rozhodl jsem se, že vám povím o svém otci a Ledevinovi. Teď je mu 64 let a když mi matka začala tajně dávat to, 51. Předtím se napila, pak se rozloučila po velké procházce, pak ve večerních hodinách při práci. Byla to škoda, že maminka, mladí všichni na něm žijí, a bylo škoda, že to hodil. Předtím jsem ji neřekla z jejích slov (i když si vždycky pamatuji na své dětství, že byl na dopingu, samozřejmě nepije každý den, ale když jsme někam chodili, byl jsem opilý jako parasenok). Stručně řečeno, přinesl jsem tyto pilulky, a když jsem byl s nimi v prázdninách v obci, maminka a já jsme se s ním začali rozbít a smíchali s máslem (vždycky před tím pracoval čaj s chlebem a máslem). Neočekávalo se, ale efekt překonal všechny očekávání. Večer utíkal a lehl si, všichni byli červeni a vyděšeni. Pak mi matka řekla, že játra pravděpodobně zakryla nebo mé srdce zaklepalo, nerozuměl tomu, co je s ním špatně, ale začal pít s kluky a okamžitě se jeho srdce bilo a zachytil dech. Stručně řečeno, nepůjčil u doktora, ale byl strach z smrti, matka ho dlouhou dobu tlačila na máslo, pravidelně se pokoušela trochu pít, ale reakce byla vždy špatná a po několika sapcích nikdy nekončil. A po třech měsících sám přestal mluvit o vodce. Řekl všem, že přestal a neudělal, ale jak jsem pochopil, strach byl silnější, než zemřel. Ale jejich život se zlepšil a on se stal jiným a jeho matka se stala veselou, a tak žili po dobu 10 let, dokud maminka nezemřela (nikdo ji nenechal) a již po třech letech pili po zármutku po smrti! Ženy a matky, nebojte se, tajně se proplétají, pokud nemáte sílu opustit alkoholici, nebudou mít nic. Máma se s ním roztrhala a zemřela předčasně (neustále nervózní a plakala, ale žila se) a strávil 10 let na těchto pilulech a dokonce i na hennu! Je pravda, že po ročním přijetí matka maminka jednou promíchala jednou týdně, aby ji předešla, náhle ji chce. Ale už 10 let nepije. Nyní není nikdo, kdo by spěchal a následoval s ním. Tady a pijete jako předtím. Stručně řečeno, účinek tohoto léku byl, rozhodněte se sami o sobě. interferovat s tabletami, nebo. než bude pozdě.

Dobré odpoledne Řekněte mi, který doktor musíte kontaktovat, aby mohli zkontrolovat, zda může pít Lidevina. díky předem

Dasha, 16.11.2013, věk: 40 let

Prosím, řekněte mi, kdo je již zkušený. Chtěl bych začít nalít můj holub Lidevin v pokynech není jasně napsáno. Mohu dávat pouze 2krát denně jednou pilulku a pak nedávat týden? Nebo dát každý den na týden a pak znovu dát týden?

Dasha, 17.11.2013, věk: 40 let

Pro Natálii. Musíte kontaktovat narcologa.

Sergey, 05.10.2014, věk: 34

Šité, kódované, nic pomohlo. Začal pít Lidevine - zlomil to ne dětsky, proklet všechno, vyschl ústa, tak chtěl vodku. Dokud je alkohol úplně mimo tělo, pak je to jednodušší - viděl jsem svět střízlivý: je to krásné! A práce se stala vzrušením.

Maxim, 05.28.2014, věk: 38 let

Také dnes lékař předepsal, zítra budu kupovat a vyzkoušet. ale něco, co nevěřím. Myslím, že všechno je na psychologii a na strachu. ale podívejte se, co se děje ve skutečnosti. Vezmu si 10 dní a 100 gramů tekilky mému milovanému a ocení ho - pak ti napíšu všechno!
Ahoj

Sestra, 03/05/2015, věk: 47 let

Šili torpédo, je možné vzít Lidevina, aby výsledek opravil? Zkoušel někdo?

Kirill, 05/05/2015, věk: 34 let

Chci podstoupit léčbu Lidevine. Trochu se vyděsilo nutností k alkoproby. Je to skutečně nutné, nebo je možné udělat bez ní?

Anatoly, 07.15.2015, věk: 37 let

"Trochu vystrašený tím, že je potřeba nějakého alkoproby."
TO NEBUDE POVINNÉ - ALE NEŽ JE TĚŽKÝ!

Natasha, 08.08.2015, věk: 40 let

Z komentářů došlo k zastavení. Samotný nepije, je nebezpečné přidat. Není nebezpečné žít s takovým problémem? Velmi rád bych se vrátil do doby Poslanecké sněmovny, aby se tak stali disidenty. Předal to a nechal se tam roztáhnout, a tady jsme alespoň odpočinutí.

Manžel pili 15 let, třikrát za půl roku přestávky, nefunguje, jsou peníze. Máma nosí vodku. bojí se. který zemře z kocoviny. Cirhóza jater je pravděpodobně poslední etapa. Před rokem lékaři uvedli, že mají dva týdny k životu. To stačilo šest měsíců. Nyní pije vodku dvě láhve denně. Diabetes mellitus první stupeň. Měl by být léčen Lidevinem nebo ne? Odmítám jít k narcologovi. Řekni mi, co mám dělat?

Sergey, 01.25.2018, věk: 28 let

Lidevinův měsíc. Zatímco držíte. Podle instrukcí jasně, 500-250-125 již 2 týdny. Koupil jsem si to sám. Kolme vytáhl opakovaně. Lidevin Che je hloupý. Podle biochémie jsou ukazatele normální. Alkopry nebylo provedeno. Stručně řečeno, jako volba pro ty, kteří ji chtějí sami, nebo pro ženy, ale ne pro ty, kteří mohou mít manžela dát sklenici voleje. Efekt přichází za pár minut a ze 150-200 gramů můžete snadno přesunout koně.

Lidevin bez vědomí recenzí pacienta

Námořník
Na fóru od: 12/12/2012
Zprávy: 10170
Místo: Cherepovets
Jmenuji se: jen Seryozha
Jsem alkoholik
Najít všechna mé:
• témata
• zprávy

Námořník
Na fóru od: 12/12/2012
Zprávy: 10170
Místo: Cherepovets
Jmenuji se: jen Seryozha
Jsem alkoholik
Najít všechna mé:
• témata
• zprávy

Správce
Online od roku: 11/01/2012
Zprávy: 17803
Umístění: Moskevská oblast
Jmenuji se: Yuri
Jsem alkoholik
O mně: opilý
Najít všechna mé:
• témata
• zprávy

Lidevin

Popis:

Účinná látka léčiva - disulfiram. Lidevin také obsahuje adenin a nikotinamid. Lék blokuje acetaldehyddehydrogenázu, která zrychluje metabolismus ethylalkoholu. To zvyšuje koncentraci acetaldehydu - hlavního pachatele nevolnosti, zvracení a dalších nepříjemných pocitů po příjmu alkoholu. Existuje tedy odmítnutí alkoholu. Indikace pro léčbu alkoholismu. Vzhled optické neuritidy, ztráta paměti, asténie, polyneuropatie dolních končetin jsou možné.

Formy uvolnění:

Aplikace:

Hodnocení:

Byl zachráněn Lidevinův chladný lékař. ale ne moderní. teď je lepší použít kyanamid, je měkčí, pokud hřešíte, nebude to tak špatné. Byl ošetřen italským cyanamidem mizo. Několikrát pil, špatně, ale ne nemožné. Dva měsíce deprivace a úplné znechucení vodky.

Prosím, řekněte mi, kde jste dostal Lidevin bez předpisu?

Dobrý den! Poskytla manželovi pilulku lideviny v jídle a v noci ještě jednu. Napil jablečný mošt a nebyla žádná reakce. Má to opravdu vliv na něj? Dlouhé roky jsem užívala kolmu - došlo k reakci. Nemusí mít čas jednat? Dali v 16 hodin první a druhé v noci. Píkal v noci. Kolik by měl Lidevin dostat, aby se hromadil a má reakci? Prosím odpovězte!

Pozdravy Pomozte nám najít místo, kde Alexander Ovsyanyuk přijímá.
Když jsem studoval téměř všechny recenze v Google rozhodl se přinést matku pro léčbu specificky pro Ovsyanyuk. Zejména proto, že z tohoto problému zachránil tři nepříliš vzdálené příbuzné.
Našel jsem jeho webovou stránku, ale nenašel jsem tam žádné kontakty. Opravdu vám pomohu najít adresu nebo, pokud existuje, oficiální webové stránky s kontaktními údaji.
Půjdeme na Ukrajinu do Ovsyanyuku z Novosibirsku, rádi bychom si předem dohodli schůzku, abychom nechodili marně.
Děkuji vám za pochopení!

Dobrý den!
Ne poslední roli hraje psychologický faktor a přímý postoj samotného pacienta k problému. Lék v tomto případě je jen pomocný prvek, aby se jednou a navždy překonal podobný zvyk, samozřejmě se vyžaduje síla vůle.

Můj táta pije Lidevine, zvykl pít 5-6 tablet a nepil po nich po dobu jednoho roku. pak znovu začal pít, pak znovu po 5 až 6 tabletách netopel rok, teď už pije, dal mu už deset tablet, pili a pil, proč?

Dobrý den, Masha!
Jedna z aktivních složek léku Lidevin - disulfiram může v některých případech vyvolat vznik ospalosti. Pokud dojde k takovému vedlejšímu účinku, je třeba se vyvarovat kontroly dopravních mechanismů.

Nepijte Baltic 0, vůbec nepijte, pokud se rozhodnete přestat pít! A stoupá ve vaně, dokud není modrá v obličeji, také není nutné! A pokud se z toho modříte, pak neodvádějte lékaře od práce! Dejte mu čas na ty pacienty, kteří chtějí být léčeni!

A odkud jste se objevila, že se objeví ospalost a nemůžete se dostat za volantem?

Dobrý den, Catherine!
Tento lék nemá chuť, ale je velmi nežádoucí používat takové léky bez znalosti pacienta kvůli riziku možných vedlejších účinků.

Ahoj, prosím, řekněte mi, jestli Lidevina má chuť, jak se rozpouští ve vodě a zda je sediment, to je fakt, že chci tajně dát drogu mému manžela, protože on sám je kategoricky proti jakýmkoli tabletám, a to ještě lépe na léčbu alkoholu, díky v předstihu

A řekněte mi ty, kteří předepisovali Lidevina. Alespoň zkuste s jakou dávkou můžete? Samozřejmě, chápu, že všechno je individuální, ale v našem městě neexistuje odborník na léčbu drog, ale chtěl bych zkoušet drogu. Začal jsem s jednou tabletu denně, pít ji po dobu 4 dnů, je to normální nebo malá dávka? Cítím se dobře, v tom smyslu, že nejsou žádné vedlejší účinky.

Dobrý den, Andrei!
Na pozadí používání tohoto léku se doporučuje zdržet se kontroly transportních mechanismů, protože droga může způsobit ospalost a závratě.
Pokud jde o vaši otázku, na pozadí užívání léku se zvyšuje koncentrace produktu rozkladu ethylalkoholu - acetaldehydu. Ale tohle není alkohol, který může odhalit dýchací přístroj.

Prosím, řekněte mi. A je možné, když se lidevina dostane za volantem? Ve smyslu toho, zda se při kontrole zobrazí dýchací přístroj?

Děkujeme za konzultaci

Dobrý den, Galina!
V udržovací dávce Lidevin může být použita podle individuálního schématu po dlouhém provedení potřebných vzorků (s dobrou tolerancí až do několika let). U srdečních problémů je nutná okamžitá konzultace na místě. Mezi absolutní a relativní kontraindikace užívání tohoto léčiva patří onemocnění kardiovaskulárního systému.

Ahoj, prosím, řekni mi, jak dlouho můžeš vzít Lidevine, dlouho pít alkohol, poslat to narcologovi, dokončit kurz, nyní na půl stolu ráno., není to škodlivé pro srdce, nedávno jsem vypil panangin. Děkuji

Lidevin jen pilulky, pomáhal její manžel, poprvé pil podle předepsané schématu, pak v půl čtvrté ráno, trvá šest měsíců, nepije.

Normální medicína. Pomohlo mi to. Lidevin ji užívá dva měsíce a už nepije vodku. Nyní je v našem domě mír, ne pitné skandály.

"Kolma" v kapech, sám jsem zažil boční práce, nepřeješ nepřítele. Lék má kumulativní účinek, t.ch. za měsíc můžete 4 až 5krát týdně.

Byli jste oklamáni! Lidevin je dostupný pouze ve formě tablet. Všechno ostatní FALSIFIKAT. Buďte opatrní! NEPOVOLUJTE FALSIFIKÁTY DO NAŠEHO, TOTO NEBEZPEČÍ ZDRAVÍ, TK. Ani NEVÍSTĚTE, CO JE URČENO.

Zvyšte dávku, je pro něj příliš malá a opět nebude schopen pít.

A hledám na Ukrajině, ale bez výsledku, nenajdu Lidevin ((

Rozumím vám, žil jsem s alkoholikem 15 let, 15 byl kódován (výstřely, šití, laserová léčba, babička, elektromagnetické, atd.). Nejvíc jsem nepil po dobu 3 let, ale bez léčby jsem řekl, že jsem neměl všechno v životě udělalo. A opět v pekle. Nebo já budu pověsit sám sebe nebo ho zabít Můj syn je škoda, miluji ho moc, ale někdy jsem se kvůli tomu kozelu rozpadl Proč mě neopouštěj sám Nechodím nikam a střízlivý je dokonalý a mé ruce jsou zlaté, omlouvám se A chci ti také všechno říct to nebylo odrazem v jeho, ale v mém zdraví: nejprve oddělení neuronů, pak ztráta vědomí (epi-syndrom), pak hypofýzy (nádor v hlavě), žiju v noční můře, nechci přestat pít, neudělám.

Recenze Lidevina z alkoholismu

V tomto tématu, 4 odpovědi, 2 účastníci, poslední aktualizace Michael 1 rok, před 9 měsíci.

Manžel často chodí do záchvatu, několikrát zakódovaný, ale stačí přesně jeden rok. Pak opět poruchy. Zde doporučovali přátelé Lidevin. Samozřejmě, pokyny říkají, že jsou dobrým pomocníkem z alkoholismu, ale chtěl bych vědět, kdo je již vyzkoušel v akci? Je výsledek a jak dlouho to trvá? Měl bych je dokonce koupit, jaká je vaše zpětná vazba?

Zkoušel jsem Lidevina z alkoholismu. Moje recenze: no, co mohu říct, droga pomohla. Žízní po alkoholu se výrazně snížil. Pravdou je, že neumím přesně říct, co fungovalo, lék nebo moje úmyslné rozhodnutí přestat. Ale pilulka v žádném případě nebude zasahovat ani pro sebe-hypnózu.

Můj manžel zkoušel Lindevina z alkoholismu. Recenze drog jsou dobré. Můj manžel nepije dva roky. Chcete-li koupit drogu, myslím, že to stojí za to, je to bezpečnostní síť, ale není to zbytečné, jak již řekl Nikolaj. Hlavním úkolem však je, aby člověk s něčím přijal, takže nebyl čas na přemýšlení o alkoholu.

On také radil Lidevina kamarádovi, ve prospěch toho, že jeho cena byla rozumná. Lék mu pomohl, nepije už 3 roky, teď jsme normálně klidní bez alkoholu. Díky pilulkám, které vytáhly kamaráda z toho...

Začal pít Lidevin po moje žena opustila kvůli opilecké rvačky (A já šel žít s matkou, byla jednou ze sousedů doporučuje tyto pilulky. Začal jsem se vzít, a opravdu, touha, aby nápoj byl pryč. Hodně úsilí, ale se vrátil co se stalo: na Ng svátcích jsem se rozhodl zaklepat na stok vodky, nikdy jsem nebyl tak špatný! Obecně platí, že tablety jsou dobré, pomáhají, ale během jejich příjmu byste neměli pít vůbec.

Recenze Lidevin

Formulář uvolnění: Tablety

Analogy Lidevin

Shoduje se podle indikace

Cena od 0 rublů. Analogově levnější 1398 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 76 rublů. Analogově levnější 1322 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 126 rublů. Analogově levnější 1272 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 128 rublů. Analogově levnější 1270 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 225 rublů. Analogově levnější 1173 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 297 rublů. Analogově levnější o 1101 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 354 rublů. Analogově levnější 1044 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 455 rublů. Analogově levnější o 943 rublů

Shoduje se podle indikace

Cena od 1610 rublů. Analogově dražší u 212 rublů

Pokyny pro použití přípravku Lidevin

Registrační číslo:

Obchodní název léku: LIDEVIN

Forma dávkování:

Složení
Účinné látky: disulfiram - 500 mg, nikotinamid (vitamín B)3) - 0,3 mg, adenin (vitamín B)4) - 0,5 mg.
Pomocné látky: povidon, mikrokrystalická celulóza, sodná sůl karmelózy, stearát hořečnatý.

Popis
Kulaté, ploché válcové tablety bílé barvy s krémovým odstínem barvy s možnými postříkáním, s fazetou, na jedné straně křížového tvaru.

Farmakoterapeutická skupina:

léčba alkoholismu.

Kód ATX: N07BB01

Farmakologické vlastnosti
Účinek léčiva je založen na blokádě acetaldehyddehydrogenázy, která se podílí na metabolismu ethylalkoholu. To vede ke zvýšeným koncentracím metabolitu etanolu - acetaldehyd, což způsobuje negativní pocity (zrudnutí, nevolnost, zvracení, tachykardie, nízký krevní tlak (BP), atd.), Což z něj činí mimořádně nepříjemný alkohol po požití Lidevina. To vede k podmíněné reflexní averzi k chuti a vůni alkoholických nápojů. Maximální terapeutický účinek se dosahuje 12 hodin po perorálním podání a může pokračovat po dobu 10-14 dnů po ukončení léčby. Kombinace dnsul-firama s vitamíny. Kombinace disulfiramu s vitaminu B3 a B4 poskytuje výrazný klinický účinek na příjem i malé dávky alkoholu, má minimální vedlejší účinky, snižuje toxicita disulfiramu poskytuje prevenci a alkoholické polyneuropatie Hypovitaminóza.
Farmakokinetika
Po perorálním podání je absorpční schopnost disulfiramu z gastrointestinálního traktu (GIT) od 70 do 90%. To je metabolizován rychle, než opět dithio-karbamát, který sám o sobě je výstup jako konjugát glukuronyl nebo převedeny na diethyl-lamin a oxidu sulfidu, část (4-53%), je výstup přes plíce.

Indikace pro použití
Léčba a prevence recidivy chronického alkoholismu.

Kontraindikace
Absolutní: onemocnění kardiovaskulárního systému ve stádiu dekompenzace, sluchových orgánů (neuritida sluchového nervu) a očí (glaukom, optická neuritida); bronchiální astma, plicní emfyzém; plicní tuberkulóza, těžké poškození jater, onemocnění krvetvorných orgánů, diabetes, tyreotoxikóza, epilepsie, konvulzivní poruchy jakéhokoliv původu, duševní choroby, zhoršení vředové choroby, onemocnění ledvin, zhoubný nádor, polyneuritida žádnou příčinu, těhotenství, nadměrné individuální citlivost na léčiva.
Relativní: kardiovaskulární onemocnění ve fázi odškodnění, pokročilý věk (nad 60 let), žaludeční vřed a 12 vřed v remisi, reziduální účinky po ischemické ataky, dříve přenášeli teturamnye (vysráží) psychóz.

S opatrností
Přípravek Lidevin by měl být podáván s opatrností u pacientů s renálním selháním a hypotyreózou, zvláště s rizikem možné kombinace s alkoholem.

Dávkování a podání
Léčba je předepsána po důkladném vyšetření pacienta a upozornění na následky a komplikace. Lék se podává perorálně 125-500 mg dvakrát denně podle individuální schématu (dávka se vypočítá z hlediska disulfiramu). Po 7-10 dnech se provádí test alkoholu na alkoholu (20-30 ml 40% vodky po podání 500 mg léku), se slabou reakcí se dávka alkoholu zvýší o 10-20 ml (maximální dávka vodky je 100120 ml). Vzorek se opakuje po 1-2 dnech v nemocnici a po 3-5 dnech na ambulantním základě s korekcí dávky alkoholu a / nebo léku dle potřeby. V budoucnu můžete použít udržovací dávku 125-200 mg denně za 1-3 roky.

Nežádoucí účinky
Podmíněné vlastnosti disulfiramu:


  • Kovová chuť v ústech.
  • Nepríjemný zápach u pacientů s kolostomií (spojených se sulfidem uhlíku).
  • Vzácné případy hepatitidy, někdy se vyskytují u pacientů s ekzémem niklu, kteří netrpí alkoholismem.
  • Polyneuropatie dolních končetin, optická neuritida.
  • Ztráta paměti, zmatenost, asténie.
  • Bolení hlavy.
  • Alergické kožní projevy.

Disulfiram-ethylalkohol:

  • Byly popsány případy respiračního selhání. kardiovaskulární kolaps, srdeční arytmie, angina, někdy i infarkt myokardu, stejně jako neurologické poruchy; otok mozku.

Komplikace s prodlouženým užíváním: zřídka psychózy, připomínající alkohol; hepatitida, gastritida; kardiovaskulární trombóza je možná u osob trpících kardiovaskulárními chorobami, proto se při stížnostech na parestézie v končetinách a tváři musí okamžitě přerušit léčba; exacerbace polyneuritidy.
Pokud užíváte dávky alkoholu nad 50-80 ml vodky při podávání přípravku Lid Evin, vyvstávají závažné poruchy kardiovaskulárního a respiračního systému, edémy a křeče. V tomto případě se detoxifikační terapie naléhavě provádí, podávají se analeptiky a provádí se symptomatická léčba.

Předávkování
Kombinace s etanolem může způsobit depresi vědomí až po kóma, kardiovaskulární kolaps a neurologické komplikace. Symptomatická léčba.

Interakce s jinými léky
Kontraindikace:


  • Alkohol Intoleranční reakce (zarudnutí, erytém, zvracení, tachykardie).

Vyvarujte se alkoholu a drog obsahujících alkohol.
Nežádoucí kombinace:

  • Isoniazid. Porušení chování a koordinace.
  • Nitro-5-imidazoly (metrondazol, ordinazol, seknidazol, tinidazol). Rozptýlené poruchy, zmatek.
  • Fenytoin. Významný a rychlý vzestup plazmatických hladin fenytoinu s toxickými příznaky (potlačení metabolismu).

Pokud nelze předejít kombinacím, mělo by být provedeno klinické sledování a kontrola plazmatických koncentrací léku během a po léčbě přípravkem Lidevine.
Kombinace vyžadující opatrnost:


    • Warfarin (a jiné perorální antikoagulancia). Zvýšený účinek perorálních antikoagulancií a riziko krvácení (snížení hladiny warfarinu v játrech). Doporučuje se častější monitorování koncentrace warfarinu a úprava dávky antikoagulancií během 8 dnů po stažení přípravku Lidevin.


Teofylin. Lidevin inhibuje metabolismus teofylinu. V důsledku toho by měla být dávka teofylinu upravena (snížená dávka) v závislosti na klinických příznacích a plazmatické koncentraci léku.

  • Benzodiazepiny. Disulfiram může potencovat sedativní účinek benzodiazepinů inhibicí jejich oxidativního metabolismu (zejména chlordiazepoxidu a diazepamu). Dávka benzodiazepinu by měla být upravena podle klinických projevů.
  • Tricyklické antidepresiva. Je možné zvýšit reakci netolerance na alkohol (zvláště pokud pacienti užívají přípravek Lidevin, zatímco užívají alkohol.)

Zvláštní instrukce
Pacienti by měli být upozorněni na nebezpečí reakce, která netoleruje alkohol.

Formulář uvolnění
Tablety v blistrech s 10 kusy. 2 blistry s pokyny pro použití v krabičce.

Podmínky skladování
Seznam B. Skladujte při teplotě nejvýše 25 ° C. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Doba použitelnosti
3 roky. Nepoužívejte lék po uplynutí doby použitelnosti vytištěné na obalu.

Podmínky prodeje lékáren
Podle receptury.

Výrobce
Laboratoř TRADIFAR 176 ul de l'Abrissot, 59000 Lille, Francie Reprezentativní kancelář v Rusku: LLC Sagepharm, 127204. Moskva, Dmitrovskoye sh.167

Hodnotitel: Valentina (pozitivní recenze)

Kromě Toho, O Depresi